Tapasztalatotok szerint (akinek van) az ELTE vagy a PPKE jobb pszichológia tanulás szempontjából?
szerintem ez még nem jelent semmit, nem minden a hírnév..ahogy mondani szokás, azért mert az ELTE úgy felvan hypeolva nem biztos, hogy az a legjobb
az oktatás színvonalára lennék kíváncsi meg a társaságra, stb. tehát erre utalt a kérdésem, h melyiket érdemesebb választani
Saját tapasztalat nincs, mivel nem jártam mindkettőre.
Pázmányra járok, de nem pont pszichológiára, viszont volt már több pszichós tárgyam is. De van ismerősöm, aki odajár és szereti. A társaság meg itt abszolút jó! :))
Azt meg ki nem sz@rja le, hogy ha majd mondod, hogy Pázmány, akkor csak annyit mond, hogy "aha", és nem azt hogy "Hűha". Nem mások miatt jársz egyetemre, hanem magad miatt. Ha nem akarsz tanulni, akkor egy Oxford se tud belőled mit csinálni.. Nyilván az ELTE nagyobb egyetem, így jobban ismerik. De ELTE pszichóra jár egy volt osztálytársam, és nem szereti. De ez is csak egy vélemény, kár lenne ez alapján is általánosítani.
csakhogy az Oxford kissé más tál tészta
és én azt hallottam, hogy az ELTE-n egyre inkább romlik a tanítási színvonal és azért tegyük hozzá, hogy a Pázmány sem egy utolsó hely:) attól még mert nem hallani róla annyit mint az ELTE-ről...
off: egyrészt az nem számít, hogy az átlagember hűházik-e vagy sem. az a lényeg, hogy szakmai berkekben elismert-e a szak. nem az egyetem neve.
az már másik kérdés, hogy én a Károlira járok, amiről mindenki elmondta, hogy hú de nagy tuti, de szerintem egy kalap sz.rt nem ér. én a helyedben külföldre mennék...
ahogy látom ezt már ketten is megírták előttem. shit
ha a te nézőpontodat nézzük, a társaság szerintem a ppke-n nyerőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!