Szerintetek felemelik a BME mérnök informatikus szakán 400 fölé a ponthatárt, ha tavaly 370 volt?
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 18:45
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem. Úgy hallottam, idén egy kicsit nehezebb volt a matek emelt.
2/6 anonim válasza:
Én meg úgy hallottam, hogy alapjából csak 10 ezer hallgatót akartak felvenni, úgyhogy ne legyetek ti olyan biztosak abban, hogy nem nyomják föl a ponthatárt, csak azért is, hogy ne jusson be az az 50 ezer diák államira..
Amúgy meg nem csak az emelt matek volt nehéz idén, hanem minden, evvel is jelezve azt, hogy ne jusson be az az 50 ezer hallgató..
Szerintem. Aztán nem kell lepontozni.
3/6 anonim válasza:
Igazad van, de mivel a jelentkezők pontszámától függ a ponthatár, így csak az jár rosszul, aki vagy nagyon elszúrta az emeltjét, vagy még 240 pontot sem tudott elérni összesen.
4/6 anonim válasza:
Most még a jelentkezők pontszámától függ a határ, de honnan tudod, hogy ez nem változik? Lehet titokban intézkednek majd, be sem jelentik, csak jó nagy meglepetésként ér majd minket. Tudod ők mindent megtehetnek sajnos, és ha olyan kedvük van, akkor meg is teszik.. :(
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sajnos nekem csak 402 pontom van, mert nem emelteztem, de a második helyre már biztos felvesznek :)
2013. jún. 8. 08:15
6/6 anonim válasza:
402 pont elég lesz, 30-nál több pontot nem nagyon fog emelkedni a ponthatár, pláne h nem volt egyszerű az emelet matek.
olyan meg nem igaz valószínű h valamit most bejelentenek, amivel nem veszik fel a hallgatók nagy részét... azért ezeket a dolgok nem így mennek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!