Mérnökinformatikus vagy építőmérnök szakot ajánljátok jobban?
(20F) Talpraesett vagyok jó logikával térlátás rendben matek kicsit fintorogva de oké, szeretek építeni és jó ha látom a végét egy műveletnek, viszont van a számítástechnikához is affinitásom.
Arra lennék kíváncsi hogy hova érdemesebb továbbtanulnom melyik szaknak van jobb jövője illetve nekem a szabadság fontosabb mindennél tehát melyik szak illetve majd állás adhat nagyobb szabadságot mind anyagilag, szellemileg és fizikailag is. A szóban forgó szakok az Óbudai egyetem Székesfehérvári mérnök informatikus(a környéken lakok nem kell kolesz) míg a másik a Pécsi Tudományegyetem (mindenképp kollégium vagy egyéb) építőmérnöki szak
2000 környékén még mindenki az építő mérnököket irigyelte.
Ma már ez nincs így. De ki tudja mi lesz.
Most éppen az informatikusoknak jobban megy.
Mérnökinfó (pl BME) nagyon nehéz! Nem elrettenteni akarlak csak hogy legyél vele tisztába. Oda rengeteg önszorgalom kell, nagyon sokat kell magadtól hozzátenni a dolgokhoz, nem elég órákra bejárni, zh-kat megírni.
Én is szeretek mindent aminek köze van a számítógépekhez, viszont nekem a Mérnökinfó már a ló túl oldalán van.
BME építőmérnöki szakot nagyon ajánlom, nem durván nehéz, nagyon érdekes, nem száraz. A matek nem a legkönnyebb de könnyebb mint a mérnökinfón elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!