Betudnám hozni a lemaradást? Pszichológiát szeretnék tanulni, mert imádom és érdekel az emberi elme és lélek, viszont kb semmi biológia tudásom nincs.
Figyelt kérdés
Borzalmas biosz tanárom volt, semmit sem tanított, de nem is kért számon, emiatt amennyire tehettem ellustultam ezt az órát, és másra koncentráltam( a többi tantárgyból 4-5 vagyok). Az egyetemen még betudnám hozni a lemaradást, vagy túlságosan sok lenne egyszerre?
Köszönöm előre a válaszokat:)
2013. jún. 4. 22:18
21/24 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon szépen köszönöm az összegzést :) ÉS a drukkolást is, nagyon remélem, hogy meglesznek a pontjaim!
2013. jún. 29. 12:27
22/24 anonim válasza:
Én is drukkolok neked kedves kérdező!:-) Én is ugyan ezzel a problémával küzdök biosz terén. Most akarok felvételizni pszichora és remélem sikerül. A többiek akiket már felvettek van valami tanácsuk mit kellene olvasnom esetleg amiből az egYetemi bioszféra fel tudnék esetleg készülni?
24/24 anonim válasza:
Végzős pszichós vagyok. Konkrétan a gimnáziumi biológia könyvet ajánlották otthoni olvasmánynak. Azt olvasgasd, sokat, jó sokat, ez a tananyag első fele, a különbség csak az, hogy egy egész könyvnyiből vizsgázol majd :) A második része pedig menni fog, ha ezek az alapok nagyon jól megvannak.
Amit pedig nagyon ajánlok, hogy az agy részeit kezd el sürgősen memorizálni, oda-vissza-keresztbe-fel-le stb :D Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!