Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Betudnám hozni a lemaradást?...

Betudnám hozni a lemaradást? Pszichológiát szeretnék tanulni, mert imádom és érdekel az emberi elme és lélek, viszont kb semmi biológia tudásom nincs.

Figyelt kérdés

Borzalmas biosz tanárom volt, semmit sem tanított, de nem is kért számon, emiatt amennyire tehettem ellustultam ezt az órát, és másra koncentráltam( a többi tantárgyból 4-5 vagyok). Az egyetemen még betudnám hozni a lemaradást, vagy túlságosan sok lenne egyszerre?

Köszönöm előre a válaszokat:)

2013. jún. 4. 22:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%
melyik egyház mosta ilyen alaposan át a fejedet, kedves acélszív? :)
2013. jún. 26. 02:22
 12/24 acelsziv ***** válasza:
0%

Nem kellenek hozzá egyházak. Mikor már a hétköznapi sajtó és a Vatikán is azzal foglalkozik, hogy mekkora rombolást visznek végbe, akkor ott tényleg nagy a baj.

Lásd az Index tegnapi cikkét.

2013. jún. 26. 07:44
 13/24 acelsziv ***** válasza:
2013. jún. 26. 08:09
 14/24 acelsziv ***** válasza:
0%
2013. jún. 26. 08:14
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
acelsziv, mi lenne, ha felfognád, hogy a pszichiátria és a pszichológia nem ugyanaz? ez kb. egy ovisnak való értőolvasási feladat.
2013. jún. 26. 19:47
 16/24 anonim ***** válasza:
szerintem egy olyan világban, ahol létezik olyan, hogy vatikán, ott van a gond :D
2013. jún. 26. 23:37
 17/24 acelsziv ***** válasza:
0%

Ez csak Mo-van külön választva. A világ bármely más országában a kettő egy...

Amúgy meg... ha már kifogysz az érvekből, akkor támadod a másikat? És még engem hasonlítasz egy óvodáshoz?

2013. jún. 27. 00:31
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

acelsziv biztos nagyon sok mindent tudsz a világ többi országáról, meg rólam is...

mi az, hogy ha kifogyok az érvekből? az előző volt az első kommentem ennél a kérdésnél, csak már nem hagyhattam, hogy ilyen tévedésben élj..

2013. jún. 27. 06:31
 19/24 anonim ***** válasza:
77%
Máshol sincs annyira egybe. A pszichológus gakorlatilag bölcsész, az a dolga, hogy segítsen ha játékfüggő vagy, vagy meghalt egy hozzátartozód, etc... A pszichiáter meg orvos, gyógyszerekkel dolgozik, persze nem kizárólag azokkal. Ez foglalkozik komolyabb betegségekkel, és ennek tényleg vannqk gyógult betegei, persze ki mit ért gyógyulás alatt. De ez a két tudomány nagyban hozzájárult rengeteg ember jólétéhez.
2013. jún. 28. 12:11
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiban, hogy mind a két tudomány fontos, különböznek egymástól pl a módszereikben, a szemléletükben és abban, hogy hol tanítják a hallgatókat.

A lényeg még mindig az, hogy szegény kérdező be tudja-e hozni a bioszt, amire a válasz egyértelműen igen. Sok sikert!

2013. jún. 28. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!