Szerintetek hová esélyesebb a bejutásom?
- NKE-KTK nemzetközi igazgatás, ahol nem tudom mennyi a ponthatár, viszont csak 50 embert vesznek fel, és 1095-en jelentkeztek körülbelül. Itt lenne kb. 370 pontom.(német érettségi+magyar+a 2 nyelvizzsgapont)
- NKE-KTK igazgatásszervező, itt tavaly 360 volt, de most csak 240 embert vesznek fel, és kb. 1825-en jelentkeztek. Itt a pontom 345. (magyar+töri+a 2 nyelvvizsgapont)
Köszi előre is a segítségeteket, véleményeteket!
államira egyikre sem..
egyébként a 2. jelentkezésed az esélyes, de itt is költséges képzés
az 1. helyet már most elfelejtheted, de szerintem a 2. helyet is! államira semmi esélyed!!!
igazgatásszervezőre 430 körül tippelek
nemzetközire 460-ra tippelek
huh, 370 és 345? :/ az esélytelenek nyugalmával indulsz, már bocsi, nem bántani akarlak, de tényleg sajnos semmi esélyed bekerülni. Mint ahogy az előttem szólók is írták 400 feletti ponthatárok fognak születni. :)
Talán költségtérítésesre lenne esélyed, ha azt 3. helyen megjelölted ::)
Sok sikert hozzá! :)
Igen, sejtettem, csak a tavalyi 360 pontra számítottam. Költségtérítésesre sajnos nem tudok menni. Ezeket a szakokat ebben az évben (is) nagyon sokan jelölték meg. A harmadik helyem sem biztos, mert az a Károlin az emberi erőforrások, ráadásul most már előre sem tudom hozni. De lehet az sem segítene...
Ha már itt tartunk, a keresztféléves képzésről mit gondoltok? Addig még tudnék egy emeltet tenni.
Egyébként meg hogy a francba lesz 450-60 körül pontot? 2 db emelttel vagy hátrányos helyzettel?
Köszönöm a segítségeteket!!!
Köszönöm a válaszaitokat!
Vidéki vagyok sajnos, de a testvérem és a barátom Pesten él már, ezért szerettem volna mindenképp pesti sulit. Ha most nem is sikerül, akkor teszek egy emeltet. Sajnos későn jöttem rá, hogy ez tényleg létfontosságú a továbbtanuláshoz.
Köszönöm még egyszer, sokat segítettetek! Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!