Össze jöhet az orvosi?

Figyelt kérdés

Kismillió kérdést átfutottam, gondoltam kiírom az enyém is!

2 éve csináltam egy érettségit, ami összességében hármas lett.

Ezt követően OKJ képzésre mentem, amin informatikusi képzettséget szereztem.

Több mint fél éve már, hogy elterveztem folytatom a tanulmányaimat.

LÉNYEG: Jelentkeztem az idei Májusi érettségire biológiából, ami a szóbelivel körülbelül 85-90% lesz.

Biomérnökire készültem, azonban most nekifutnék az orvosinak!

2013 őszén szeretnék bioszból emeltet tenni, majd következő év tavaszán kémiából.

Sajnos egyik tárgyból sincs (csak a szokásos szakközepes 2 év) előképzettségem.

Az idei bioszra nem volt túl sok időm készülni, mert szakmai vizsgáim is most vannak, ezért 4-5 napot tudtam foglalkozni a könyvekkel, így jött össze 79% az írásbelin.

Szerintetek ha keresek egy jó korep tanárt, akkor össze jöhetne az amit elterveztem? Vagy maradjak a közép kémiánál és a biomérnöknél?

Jól jönne néhány vélemény, mert itthon el sem mertem mondani, hogy mire készülök.

2013. jún. 4. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre nem lehet ilyen egyszerűen válaszolni. Persze semmi sem lehetetlen... de szerintem készülj úgy, hogy valószínűleg csak pontduplázással lehet meg, ugyanis egy hármas érettségi átlag nagyon kevés. Akik orvosira jelentkeznek, szerintem legalább 70-80%-os átlagot visznek. És a legtöbbször a középiskolai jegyekből is összejön minimum 90 pont.
2013. jún. 5. 13:56
 2/4 anonim válasza:
Elég elszántnak tűnsz, szóval szerintem összejöhet. Én is hasonló cipőben járok, és 2014 tavaszáig magántanárnál szeretnék a kémia érettségire felkészülni. Hogyha végig kitartasz az ötleted mellett, akkor biztos vagyok benne , hogy jó érettségiket fogsz írni, és simán felvesznek.
2013. jún. 8. 19:38
 3/4 anonim válasza:

szerintem összejöhet, am hány éves vagy?

csak kíváncsi vagyok, én is orvosira készülök csak eléggé elcsesztem az eddigi dolgaimat.

2013. jún. 9. 23:21
 4/4 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok :)
2013. jún. 21. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!