Egytemen hogy kell tanulni?

Figyelt kérdés
Van minden tantárgyból kb 500 oldal olvasnivaló,hogy lehet azt megtanulni? Sajna én eddig soha nem tanultam,ezért nem tudom,hogy kell. Amiket írunk órán a füzetbe,azokat elolvasom,de a többivel mi legyen?? Az 500 oldalakkal... Azokat max 1x lesz időm elolvasni,de nem tudom,mennyi fog úgy a fejembe maradni,hogy vizsgán ne bukjak meg
2009. okt. 3. 15:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
bocs
2009. okt. 4. 10:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha nem akartál menni, de muszáj volt, akkor szemléletmódot is kell váltanod. Mostmár ott vagy, akarj is tanulni és megérteni az anyagot. Másrészt ha meg is akarod érteni, könnyebb dolgod lesz, mert akkor meg fogod tudni tanulni.

Én sem akartam továbbtanulni, nem is mentem egyetemre. De most, 10 év múltán úgy látom, hogy óriási hibát követtem el. Már végeztem volna és valószínűleg jó orvos lehetnék, nem kéne kevés pénzért egész nap keményen gürizni. Bárcsak visszatekerhetném az időt.......

2009. okt. 4. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!