Egytemen hogy kell tanulni?
ennek is magvan a módszere...nem kell több száz oldalt szó szerint bemagolni.ez amúgy se lehetséges,mivel nem robot vagy, hanem ember...
szóval meg kell tanulnod pl.lényeget kiemelni,főbb összefüggéseket meglátni,önálló következtetéseket levonni.akár több száz oldal esetén is...ne lepődj meg,ha először nem olyan eredményt produkálsz,mint pl. gimiben.lehet h.amire ott 5-öst kaptál,itt csak 2-est,3-ast fogsz.ettől nem vagy rosszabb,csak rá kell érezned a dologra.a bukás azért nem olyan egyszerű,(persze ez tanárfüggő is)ha tényleg lelkiismeretesen megteszed a tőled telhetőt.mint írtam,a 2-es,3-mas akár már jó jegy is lehet...(szakfüggő...).azt össze fogod tudni szedni,ha tényleg akarod.utána majd csak jobb lehetsz.
ki kell tapasztalnod a saját módszereidet.de ne parázz rajtad kívül is sokan végigcsinálták ugyanezt.hajrá!!
De utálom az ilyen embereket, akiknek 2-es a cél a vizsgán...
Mi az hogy ez már EGYETEM???!!! Pont azért kéne jól tanulnod! Mert te akartál továbbtanulni! Akkor ne az legyen a célod, h átcsússz a vizsgán! Akkor miért nem mentél ez dolgozni érettségi után?
Nem tudom milyen szakos lehetsz, de tanulj normálisan, hogy aztán rendes munkaerő váljon belőled! Gondolom te sem szívesen mennél olyan orvoshoz, aki kettessel bukdácsolt végig az egyetemen. És téged sem olyan tanárok tanítanak, akik épp csak megúszták a bukást!
Vagy tanulj normálisan, vagy add át a helyed másnak!!
egy egyetemista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!