Hogyan lehetek járőr?
Figyelt kérdés
Van érettségim.Hova kell jelentkezni?Mikor?Minek kell megfelelnem? 27/L2013. máj. 17. 22:23
1/3 anonim válasza:
Rendészeti szakközépiskolába kell jelentkezned. én is gondolkodtam rajta, nekem akkor ezt ajánlották: [link]
A fizikai felmérőn és az egészségügyi vizsgálatokon kell megfelelned... A nővérem ide járt, a felvétel nem nehéz, viszont az első hónapban kőkemény erőnléti edzések vannak, mondta, hogy az első hónapban az újoncok fele leszerelt, hogy ők ezt nem bírják. de az olyanok nem is valók rendőrnek. Ha menne neked, jelentkezz. Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
A kőkemény mit takar? :-)
2013. máj. 18. 22:50
3/3 anonim válasza:
első vagyok. Mindennap több km futás és erőnléti edzés, közben fegyelem, ha valaki megáll, akkor büntetés mindenkinek, pl előröl kezdeni az egészet... ilyesmik, ez volt az első 1-2 hónapban, hogy megerősödjenek. Utána már nem durva. de nekem ezeket csak a tesóm mesélte. Általa sok rendőr ismerősöm van, ők mind szerettek a rendészetire járni, sokan mondták, hogy a legjobb éveik voltak...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!