Bármilyen közgazdász diplomával lehetek könyvelő?
Figyelt kérdés
Gazdálkodási és menedzsment diplomát akarok szerezni, és utána még esetleg egy "kiegészítő" tanfolyamot elvégezni. Ezzel lehet majd könyvelni?
Esetleg egyéb javaslatok?
2013. máj. 15. 14:09
1/6 anonim válasza:
Könyvelő azzal lehetsz, ha elvégzed azt hiszem valamelyik OKJ-s tanfolyamot. Illetve ha végzel egy közgazdász szakot és mész számvitelre utána mesterképzésre. De ha könyvelő akarsz lenni, miért tanulsz 5 évig? Miért nem csinálsz egy OKJ-t?
2/6 A kérdező kommentje:
Csak 3 évig tanulom, az az alapképzés.. :D és nem tudom hogy innen merre tovább. Mester, vagy egyszerű továbbképzés okj-n.. Egyébként pedig sokkal szívesebben fogadnak el egy diplomát, mint egy sima OKJ-t..
2013. máj. 15. 14:20
3/6 anonim válasza:
Én pont gm-es diplomával könyvelek, a tanfolyamot most csinálom.
Ha mindenképpen könyvelni akarsz, menj inkább számvitel szakra.
(Nem mintha iskolában meg lehetne tanulni könyvelni, de jobban mutat az önéletrajzban.)
4/6 A kérdező kommentje:
utolsó:
Nagyon nagyon szépen köszönöm, erre voltam kíváncsi :)
a PSZ szakot elismerem, hogy jobban mutat az önéletrajzban, de nem hiszem hogy el tudnám végezni :/ realista vagyok.. :)
2013. máj. 15. 14:30
5/6 A kérdező kommentje:
még azt had kérdezzem meg, hogy milyen tanfolyamot végzel most, és hol?
2013. máj. 15. 14:30
6/6 anonim válasza:
Ha könyvelő szeretnél lenni, a mérlegképes könyvelő OKJ tanfolyamot mindenképpen el kell hozzá végezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!