Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért csak orvosira, gyógyszer...

Miért csak orvosira, gyógyszerészetire, állatorvosira kötelező a két emelt? Ez hol igazságos?

Figyelt kérdés
Vannak más nehéz szakok is, és a közgazdasági szakok még csak emeltet sem követelnek meg. Miért van az, hogy ezekre a diáknak meg kell szenvednie, hogy bejusson? Ráadásul ha nem sikerül milliókat kell évente perkálni? Egy közgazdasági vagy bármilyen más szak esetében miért juthat be a legbutább is? Miért csak 100-200ezret kell fizetni... Értem, hogy az orvosi meg gyógyszerészeti de nehéz, de akkor is... Miért nincs egységes rendszer? Ez teljesen igazságtalan azokkal szemben, akik ilyen pályára készülnek. Mások meg bekerülhetnek 2-es meg 3-as érettségikkel....
2013. máj. 14. 22:42
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én örülök neki, hogy 2 emelt kell. Az ilyenek miatt csak azok háborognak, akik vagy lusták, vagy buták, én meg nem akarom az életemet egy szakképzetlen orvosra bízni.
2013. jún. 6. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!