Angol vagy infó szak?
Én a helyedben angolra mennék, manapság a nyelv rendkívül fontos, egy legalább középszintű idegen nyelv tudás nélkül ma már senki nem megy semmire.
Ez azonban attól is függ, hogy mit akarsz a középiskola után tanulni.. mert ha mondjuk informatikát, akkor nem ártana, ha tanulnál olyat és akkor a nyelvet meg lehet oldani magántanárnál.
Neked kellene tudnod, hogy humán vagy reál beállítottságú vagy, mert ugyebár ez a két szak eléggé távol áll egymástól profil szintjén.
Ha a véleményemet kéred én mindenképpen az infót ajánlom, mert a reál tudományoknak van jövője (állítólag), és sokkal több pénzt rejt magában. Emellett letehetsz angol nyelvvizsgát is, hogy ne legyél hátrányban, és akkor így tökéletes. Nem érdemes angolra menni, azt mellékesen is megtanulhatod.
Amelyiket jobban szereted,amelyik jobban megy..na mostha amelyiket jobban szereted,az kevésbé megy,akkor válaszd a másikat,és fordítva..nekem is van két távolálló elképzelésem..sőt három:
vendéglátós
egészségügyi aszisztens vagy gyermekgondozó és ápoló
és a harmadik pedig
tanár..de én főiskolát nem akarok és nem is tudnék elvégezni..de te egy más valaki vagy,biztosan okosabb mint én,az infó elég "reálosnak" tűnik,én nem szeretem a reált,humán vagyok..az angol meg humán szerű..úgyhogy..elég fura h mindkettőt bírod..
próbálj minnél hamarabb választani:D
Infó szakon nehéz az infó, programozás meg miegyéb. Ha ennyire nem akarsz belemélyülni, akkor angol.
Viszont ha angolra mész, nagyon sok órában tanulod az angolt és fennáll a veszély, hogy megunod. Ha nyelvi előkészítőre mész, ott angolul fogsz mindent tanulni, a matekot is, a föcit stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!