Angol vagy infó szak?

Figyelt kérdés
8.os vagyok es megvan a suli ahova szeretnek tovabb menni csak nemtudom hogy angol vagy info szakra menjek? Segitene valaki? Melyiknek lenne tobb ertelme?
2009. okt. 1. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben angolra mennék, manapság a nyelv rendkívül fontos, egy legalább középszintű idegen nyelv tudás nélkül ma már senki nem megy semmire.

Ez azonban attól is függ, hogy mit akarsz a középiskola után tanulni.. mert ha mondjuk informatikát, akkor nem ártana, ha tanulnál olyat és akkor a nyelvet meg lehet oldani magántanárnál.

2009. okt. 1. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Neked kellene tudnod, hogy humán vagy reál beállítottságú vagy, mert ugyebár ez a két szak eléggé távol áll egymástól profil szintjén.

Ha a véleményemet kéred én mindenképpen az infót ajánlom, mert a reál tudományoknak van jövője (állítólag), és sokkal több pénzt rejt magában. Emellett letehetsz angol nyelvvizsgát is, hogy ne legyél hátrányban, és akkor így tökéletes. Nem érdemes angolra menni, azt mellékesen is megtanulhatod.

2009. okt. 1. 13:49
 3/7 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy en meg abszolut nem tudom hogy mi szeretnek lenni ezer kerdeztem meg toletek, hogy mit ajanlotok es koszonom szepen a valaszokat
2009. okt. 1. 15:14
 4/7 anonim válasza:
100%
én az angolt ajánlanám, abból semmi károd nem származhat..
2009. okt. 1. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Angol, infós szakosodás nem feltétlenül éri meg középiskolában. Valami ember, aki képben van 3 hét alatt ledarálná az infós anyagot, amit 4 évig tanítanak.
2009. okt. 1. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Amelyiket jobban szereted,amelyik jobban megy..na mostha amelyiket jobban szereted,az kevésbé megy,akkor válaszd a másikat,és fordítva..nekem is van két távolálló elképzelésem..sőt három:

vendéglátós

egészségügyi aszisztens vagy gyermekgondozó és ápoló

és a harmadik pedig

tanár..de én főiskolát nem akarok és nem is tudnék elvégezni..de te egy más valaki vagy,biztosan okosabb mint én,az infó elég "reálosnak" tűnik,én nem szeretem a reált,humán vagyok..az angol meg humán szerű..úgyhogy..elég fura h mindkettőt bírod..

próbálj minnél hamarabb választani:D

2009. nov. 22. 20:20
 7/7 anonim válasza:

Infó szakon nehéz az infó, programozás meg miegyéb. Ha ennyire nem akarsz belemélyülni, akkor angol.

Viszont ha angolra mész, nagyon sok órában tanulod az angolt és fennáll a veszély, hogy megunod. Ha nyelvi előkészítőre mész, ott angolul fogsz mindent tanulni, a matekot is, a föcit stb.

2010. jan. 20. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!