Angol nappali szak gyógypedagógia levelezővel?
Kivitelezhető?
Hol szeretnéd a gypt? Én most vagyok végzős a Bárczin. Ismerek olyanokat akik egyszerre csináltak két sulit. Szóval kivitelezhető, bár a levelezős óráink nem hétvégén vannak, hanem össze-vissza hétköznapokon.
Ha van kérdésed írd meg, hátha tudok segíteni.
2011. jan. 22. 15:04
2/12 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Igen, Bárczin szeretném. Hogy vannak a levelezős órák? Angolból igyekszem úgy megoldani, hogy hétfő, kedd, szerdán legyenek csak óráim. Egy hónapban hányszor kell bejárni és mely napokon?
Hát nekünk úgy volt az elején, hogy havonta egy teljes hét. De én ovped diplomával mentem, így az első 2 félévet 1 félév alatt csináltam. Úgy baromi sok óra volt. Most a végén már annyira nem vészes, általában pénteken volt óránk, de ez szakirányonként változik.
Te milyen szakra mennél?
2011. jan. 22. 16:20
4/12 A kérdező kommentje:
Én a siketek vagy vakok oktatásával szeretnék foglalkozni. Havi egy teljes hét? Húha, nem tudom, hogy tudom nappali mellett megoldani, de fogok a tanáraimmal is beszélni. Ugye 3x lehet hiányozni szeminárimuról, az pedig kevés. Mi történik, ha nem megyek be? ott is kicspnak az óráról, mint nappalin, vagy a tanár megérti a helyzetem?
5/12 A kérdező kommentje:
És úgy általánosságban mit tudsz a szakról elmondani? Szeretted? Jófejek a tanárok? A felvétellel, azt hiszem, nem lesz gond, 425 pontom van. Ami miatt ide szeretnék járni, az egyrészt, mert szeretnék az embereknek segíteni, saját indíttatás (enyhén mozgássérült vagyok), a barátom (hallássérült), és mert külföldön nagon elismert, jól fizető szakma. Mellette lenne nyelvtudásom is, úgy érzem, így már boldogulnék. Mik a legnehezebb tárgyak? Mennyi készülést igényel? kevesebbet követelnek a levelezősöktől, mint a nappalisoktól? Bocsi a sok kérdésért, remélem, nem fárasztalak vele!
Levelezőn elég kevés az olyan óra amin van katalógus. A szurdo, tifloról nem tudok sokat. Én szomatos vagyok.
2011. jan. 22. 16:37
Nem baj a sok kérdés igyekszem válaszolni.
Azt nem tudom, hogy a siket ill látás szakos órákból mi a nehéz. Általánosságban a pszichológiák szivatósak. Meg az anatómia, de az attól függ, hogy melyik tanárt fogod ki. Van olyan tárgy ahol ugyan az a követelmény és van olyan ahol a levelezősökkel elnézőbbek.
Ennyit tudok mondani.
2011. jan. 22. 16:41
8/12 A kérdező kommentje:
Oké, nagyon köszönöm! Az anatómiához latin is kell? És abba az egy hétbe nem tartozik bele a hétvége ugye? Te évközben is tanulsz vagy csak a vizsgaidőszakban? És úgy mennyire nehéz neked?
Hétvége az nekünk nem volt benne. Anatómiában a latin mennyiség tanárfüggő. Én sajnos csak vizsgaidőszakban tanulok, mert a szorgalmiban lusta vagyok :(
2011. jan. 22. 16:47
10/12 A kérdező kommentje:
Én is lusta vagyok:D És mennyi gyakca van mennyi előadással? Szal melyikből hány óra?:) Vizsgaidőszakban megszakadsz, vagy kibírható?
Kapcsolódó kérdések: