Nagyon húzósak a vizsgák az egyetemen? (gyógypedagógia szak)
mindenhol eléggé nehezek(persze van kivétel szak és tantárgy is)
pedag? örülj, hogy nem biológusnak készülsz....
Mivel gyógypedagógus-pszichológus vagyok, azt kell mondjam ne higgy nekik. Mint mindenhol ,ha tanulsz nem húzósak vannak kemények pl. az anatómia, de a többinél meg a tanár aktuális hülyeségétől függ. Minden tanárnak meg van a saját kedvenc kis témája. A másik pedig ,hogy főleg a vége felé elég keményen rámennek a pontosságra. Tehát néha egy kettesért is el kell mondanod mindent és még akkor is bele tud kötni valamibe. Mindenre példa kell, minden tesztnek tudd az eredetét, kiértékelését. Lényegtelen ,hogy aktuálisan nem gyp töriből vizsgázol vagy pszichodiagnosztikából, akkor is mondj valamit az adott téma történetéről , diagnosztizálásáról, terápiájáról. A másik a gyakorlati tudás, nem szeretik a könyvet hallani ( bár van aki igen) ezért mikor tanulsz próbálj meg mindenre gyakorlati példát mondani.
Az előző válaszolónak pedig: Laktam TTK-sal , BTK-sal is ,nem büfé szakosok voltak, de tudom,hogy míg ők leírták 4 órán keresztül mit csinál egy üvegbe zárt egér, vagy kiolvastak egy könyvet, addig én bemagoltam az emberi test összes hormonját, azzal együtt hogy milyen defektusaik lehetnek, amik fogyatékosságot okoznak, fúrtam faragtam, 128 oldalas pszichológiai tesztet elemeztem, ami 500 oldalnál kezdődik. Úgyhogy úgy gondolom semmi okod nem lehet arra amit az előbb írtál,próbáld ki és meglátod. A gyógypedagógus nem egyenlő a tanító nénivel vagy a könyvtárossal.
én 11.31.
Nem könyvtáros diplomáról beszéltem.
Matematikát és pszichológiát végeztem nappalin, mesterséges intelligenciával foglalkozom.
Annyit tudok, hogy a pszichológia, anatómiával mindennel együtt semmi nem volt a matematikához képest.
De ez az én véleményem, nem tudom, te hogy ítéled meg csak szobatársak alapján, hogy mi nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!