Hogyan készüljek fel az írásbeli modulzáró vizsgára?
Figyelt kérdés
OKJ-s felsőfokú csecsemő és kisgyermeknevelő-gondozó szakon tanulok és szerdán lesz az írásbeli záróvizsga. 5 modulból lesz a vizsga, de egy az gyakorlati. Azt mondják, nagyon nehéz lesz, 6 órán keresztül nem tudom hány feladatlapot kell kitölteni. Mindenből tesznek bele, amit az 1 és fél év alatt vettünk. Pár mintafeladatlapot már letöltöttem, de az csak az egyik modul. A többi nincs fenn. Annyira parázok, mert nem tudom hogy kell egy szakmai vizsgára normálisan felkészülni. Olvassam át az összes füzetemet, vagy kezdjem el oldani a feladatlapokat? Akik már túlestek ilyen vizsgán légyszí segítsetek tanácsot adni!2013. máj. 10. 16:02
1/2 anonim válasza:
Szia!
Sikerült végül a vizsga? Nagyon nehéz, kimerítő volt?
Én júniusban fogok vizsgázni, de én is nagyon félek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!