Szerintetek van esélyem ide bekerülni?
Nyolcadikos vagyok, ebbe a suliba is szeretnék jelentkezni: [link]
Ezt szeretném a legjobban... Az angol előkészítős tagozatra. Van elég nyelvtudásom, hogy kihagyhatnám az előkészítőt, de nem szeretném.
Az oldalon azt írják, hogy az általános suliból minimum 56 ponttal rendelkezők jelentkezését várják, csak az a baj, hogy én hetedik év végét nagyon elszúrtam. Sokat hiányoztam, beteg voltam, nem tanultam... Az én hibám, tudom, de visszacsinálni nem lehet. Kiszámoltam, hogy ha félévkor mindenem ötös lesz, akkor is csak 52 pontom lesz. Igyekszem minél jobban teljesíteni, baromi sokat tanulok, eddig megy is, de... Így is kevés. Meg aztán, valószínűtlen, hogy mindenből ötös lennék, mert matekhoz és fizikához pl. egyáltalán nincs érzékem, hiába tanulom...
Ha a felvételik jók lesznek, szerintetek bekerülhetek, vagy mondjak le róla végleg és ne áltassam magam? :(
Bocsi, de ne álltasd magad, vannak sokkal jobb tanulók is, akik 1-8. osztályban végig kitűnők voltak... Ráadásul ott van, hogy minimum 56, neked meg erős jóindulattal lesz 52, ami inkább csak 50 vagy negyven valamennyi, ugye?
Jelentkezhetsz is akár, de ne nagyon lepődj meg, ha nem vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!