Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elmúltam már 26 éves de...

Lőrinc3 kérdése:

Elmúltam már 26 éves de folyamatban lévő bűncselekményem van lehetek e még rendőr?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 12:23
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
rendben de akkor holnap hogy veszük fel a kapcsolatot azt mondod hogy a privátba oda hogy irjak ha nem tudom a neved az enyém Lőrrinc3 gondolom ezt ti is látjátok a tied mi.
2013. máj. 6. 22:06
 22/28 A kérdező kommentje:
Mit értel azon hogy ha történik valami az ügyemben akkor lesz érdekes.
2013. máj. 6. 22:07
 23/28 anonim ***** válasza:
Ott van minden válasz alján, hogy privát üzenet, arra kattintasz akkor már nem látszik a felületen csak nekem szól a válasz. Így gondoltam. Az érdekest meg úgy értettem, hogy valakit megint meghallgatnak az ügyben..lesznek új bizonyítékok akár olyan ami neked jó akár rossz. Te ismered az ügyedet, és azt hogy mit is tettél valójában hogy is kerültél bele a verekedésbe. De nyugi az idő azért neked dolgozik.
2013. máj. 6. 23:45
 24/28 A kérdező kommentje:
Mit értel azon hogy az idő nekem dolgozik?Nem sokára le írom hogy mit fogalmaz a vád irat csak nagyon hosszú ,ezt a privátba írom.
2013. máj. 7. 18:42
 25/28 anonim ***** válasza:
Enyhébb ítélet lesz..az idő neked dolgozik...ezt értettem alatta.
2013. máj. 7. 20:16
 26/28 A kérdező kommentje:
Miből gondolod akkor ezek szerint csak van esélyem arra hogy egyszer rendőr legyek ,nyugot legyél mert ,a privátba le fogom írni amit kell,hogy jobban tudjál engem tájékoztattni.
2013. máj. 7. 21:05
 27/28 anonim ***** válasza:
Alapkérdésedre visszatérve ha felmentenek csak akkor van esélyed a rendőri pályára..egy enyhébb ítélet esetén sem. Büntetlen előélet feltétel.
2013. máj. 7. 21:29
 28/28 anonim válasza:
Mármint folyamatban lévő büntetőeljárás miatt...Ahogy azt mondták, ha elkaszálnak biztos hogy nem lehetsz. De ha fel is mentenek én nem fűznék hozzá sok reményt! Azért az elhárítás nem fogja engedni, hogy egy olyan személy (most nem személyeskedésből írom ezt) legyen az állományban, aki terhelt volt egy büntetőeljárásban.
2013. máj. 20. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!