Ezt hogyan tudnám megvalósítani, mit kell hozzá tennem? (bölcsészkar elvégése után rendőr)
nemrégiben rájöttem h nem akarok bölcsész lenni (jééé ki akar, na mindegy) de már itt vagyok a végén mindjárt megvan a diplomám, és jelentkeztem MA-ra is, (kicsit más körben mint amit most végzek). De a lényeg hogy nyomozó szeretnék lenni, vagy legalábbis valami nagyon hasonló. (tudom h vannak fizikai és pszichikai követelmények, meg magasság, meg látás, meg stb ezekkel nem lesz gond)Inkább az adminisztratív része hogy megy ilyenkor másoddiplomás képzésnél, egy teljesen témakörben mint amit végzek.
bárkinek bármilyen infója tapasztalat van nagyon szivesen veszem
22/lány (igen lány létemre rohadtul nyomozni akarok...!!!)
(megjegyzés: mielőtt bárki lehurrogna hogy ne menjek ennek, meg h hülyeség, meg hogy lány vagyok... 8 éve ez a vágyam,... csak nem hagyták...de most már eldöntöttem!!!)
Gondolom felvételizned kell a Nemzeti
Közszolgálati Egyetemre s azt elvégezni
Ugyanúgy kell (oda) jelentkezned, mint aki most
megy érettségizni (Nem tudom milyen szakos voltál)
jah jó tehát semmiféle extra dolog nincs ezzel kapcsolatban.
köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!