Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elmúltam már 26 éves de...

Lőrinc3 kérdése:

Elmúltam már 26 éves de folyamatban lévő bűncselekményem van lehetek e még rendőr?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 12:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Van ügyvéded? (nem kirendelt hanem meghatalmazott)

Mennyire sérültek akiket bántalmaztak?

Első fokon milyen ítélet született? Milyen indokkal rendelt el a másodfok új eljárást?

Mi ellened a bizonyíték? (előző kérdező voltam..már az előbbit is nekem válaszoltad)

2013. máj. 6. 19:08
 12/28 A kérdező kommentje:
Igen van,de nem sok mindent ér mert csak a sok pénzem kell neki szerintem én ezt vettem észre rajta.Első fokon elítéltek 2/6 hónap letöltendő de másod fokon el vették mert tulzotnak bizonyult az eljárás elellenem ellenünk .A bűncselekményem amivel vádolnak életveszélyt okozó súlyos testi sértés és más bűncselekmény de nem én okoztam az életveszélyes állapotott de mégis így ítélt el az első fok 12 embert ezért lett vissza dobva más megyei bírónak.
2013. máj. 6. 19:28
 13/28 A kérdező kommentje:
Ha ennyire őszinte vagyok hozzád akkor mond meg nekem te is hogy mivel foglalkozol és tudnál e ebben valamit segíteni.
2013. máj. 6. 19:32
 14/28 anonim ***** válasza:

Éppen büntetőjog zh-ra készülök. Igazgatásszervező szakos hallgató vagyok, de ezeket mi is tanuljuk alaposan az egyetemen. Férjem egyébként ügyvéd, és főleg büntető ügyeket vállal. (vidéken lakunk) Igaz azt sem tudom te hol élsz...

Változtass ügyvédet, elég sok rendeset lehet találni, de csodát ne várjál azért. Sokszor az ügyfél lehetetlenre számít az ügyében. De fő a bizalom..tehát kereshetsz mást..sőt!!

2 év 6 hónap letöltendő..(a kérdésedből gondolom eddig büntetlen előéletű vagy) az NEM semmi!

2013. máj. 6. 19:48
 15/28 A kérdező kommentje:
Igen az vagyok de valami mást segitséget tudsz e mondani
2013. máj. 6. 19:52
 16/28 anonim ***** válasza:

Segítek szívesen, de ha egy konkrét eljárásban egy konkrét vádlott esetében ennyi infóból tudnék segíteni, azt te sem vennéd komolyan. Van egy hatalmas akta annak minden iratát ismerni kellene..

pl pótnyomozást elrendelte a bíróság..ennek az eredménye tuti döntő lesz az ügyedben.

Még a vádiratot ismerni kellene..na meg azt h tettél e vallomást nyomozati szakba, és ha igen akkor pontosan mit mondtál. Ezer dologtól függ egy ügy kimenetele. Elismertél e valamit stb?? Ki v kik szólnak ellened és vallanak ellened? Itt a részletek számítanak. Na meg az őszinteség is sokat segít...abból lehet kiindulni egy ügyvédnek is..de nyilván ilyen fórumon ismeretlenül ilyet nem kérhetek és nem is kérek. Eszedbe se jusson kiírni...az ördög nem alszik.

2013. máj. 6. 20:15
 17/28 A kérdező kommentje:
OKÉ rendben van akkor hogyan tudnánk felvenni a kapcsolatot hogy ezt meg tudjuk oldani.
2013. máj. 6. 21:18
 18/28 anonim ***** válasza:
Privibe írj először is...utána többit...
2013. máj. 6. 21:35
 19/28 A kérdező kommentje:
OKÉ rendben de majd csak holnap 6 óra után legyél rajta és addig át gondolom mert nem sok mindent tudunk egymásról azt sem értem hogy most ügyvéd vagy,vagy mi írd már ezt meg még most légyszí.
2013. máj. 6. 21:39
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ügyvéd! Jogi karra járok, egy másik szakra, de büntetőjogot is tanulok. Párom viszont ügyvéd. Le is írhatod (persze időigényes), akkor névtelen maradsz számomra. Meg akkor lesz érdekes ha történik valami az ügyedben...most csak az előzmények vannak..
2013. máj. 6. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!