A földrajz tényleg egy haszontalan tárgy?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokkal kevesebb helyen lehet alkalmazni a föci tudást, mint bármely más természet tudományos tárgyét. De viszont tényleg ezt szeretem a legjobban, és tanítani szeretném! Májusban még változtathatok a sorrendben és nem tudom, hogy éljek-e a lehetőséggel vagy kitartsak a föci-német tanárpár mellett.2013. ápr. 10. 20:03
11/17 anonim válasza:
Ne adjátok fel, se te utolsó, se a kérdező. :)
Nekem volt egy általános iskolai tanárom, aki infót tanított, de kiderült infó-matek-magyar szakos.
12/17 anonim válasza:
Nem haszontalan, viszont eleg keves helyre szamitjak be a focit sajnos...
13/17 anonim válasza:
Igen..erre sajnos nekem is rákellett jönnöm. nagy álmom volt 12. után egy emelt érettségi de nem vagyok benne biztos, hogy megéri, főleg úgy, hogy megmondom őszintén elég sokba kerül...
14/17 A kérdező kommentje:
Elég sokba kerül?
2013. jún. 21. 20:13
15/17 anonim válasza:
ha már vagy egy tárgyból érettségid akkor a közép 10000, az emelt 25000 ha jól emlékszem
16/17 anonim válasza:
Meteorológusnak elmennék szívesen, oda föci kell ugye. Szóval egyáltalán nem haszontalan a földrajz.
17/17 anonim válasza:
12. Hm, azóta elég sok helyre beszámítják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!