Állatorvos vagy újságíró legyek, és miért?
Figyelt kérdés
most 11s vagyok gimibe, és naon szeretek álatkertbe járni,de hüje vagyok fizikáhoztanárom is mondta de olvasni,és irogatni meg a pletykákat szeqetem ujságírás érdekel még naponta 2 újságot el olvasok a sztárokról2013. ápr. 10. 18:26
2/15 anonim válasza:
Ez most valami vicc?
Az állatorvosira nem vesznek fel ekkora iq-val
Szerencsére már kommunikációra sem:)
Először szépen tanuld meg az alapanyagot aztán gondolkozz..
3/15 A kérdező kommentje:
vicces?
2013. ápr. 10. 18:40
5/15 A kérdező kommentje:
akkor a .,-dat
2013. ápr. 10. 18:49
6/15 anonim válasza:
Neked is kedves szépnapot:)
Ha szeretnéd tudok ajánlani remek utcaseprői munkát:) AZ FKF hirdeti:) Ott szerintem megállnád a helyed.
7/15 A kérdező kommentje:
had tugyam én hogy mi is leszek majd de am köszike a válaszokat akik normálisak
2013. ápr. 10. 19:16
9/15 anonim válasza:
Ilyen helyesírással ne akarj újságot írni. S ilyen modorral ne akarj egyetemi diplomát.
10/15 anonim válasza:
Szerintem egyik sem legyél. Inkább keress valami okj-t. Sajnos így nem fognak felvenni egyetemre. Amúgy ilyen helyesírással hogyan sikerült bejutnod gimibe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!