Mesélnétek nekem erről a 3 szakról: Gazdaságinfó, mérnökinfó, programtervező infó? Olyanok válaszát várom, akik ezt tanulják.
Jöhet bármi. :)
Nagyon nehéz? Mit is tanultok pontosan? Hány évig tart? Nagyon nehéz bekerülni?
"Utolsó: attól függ, hogy melyik egyetemnek a szintjétől... Győrben a Széchenyi Egyetemen a közlekedésmérnökök szövegszerkesztést (!!!) tanulnak informatikán, ami sztem megdöbbentő."
Ezt valószínűsítem, hogy te írtad:D
Példaként felhoztad a közlekedésmérnököket. De az "egyetemi szintű informatika" alatt, a proginfót,gazdinfót,mérnökinfót értettem és nem a mérnöki szakokat. Ők jó hogy nem tanulják olyan szinten, mivel az ő szakmájuk nem csak az informatikára terjed ki. De ez itt most lényegtelen.
A mondandómnak a lényege: középiskolában informatika érettségivel sokkal jobban meg lehet alapozni az egyetemi szintű (!!!!! értem ez alatt az informatika szakokat, és nem a mérnökiket) informatikát. Mondjuk érettségin kérhetnék már a szimplex algoritmust, több számítógép architektúrát és középszinten is már a programozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!