Az emelt szintű kémia érettségi írásbelijére kell tudni a szóbelin számonkérendő 70 kísérletet?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 12:14
1/2 anonim válasza:
Nem árt, mert szokott lenni benne kísérletelemző feladat, meg legalább nem kell írásbeli után foglalkozni vele ha már tudod őket.
2/2 anonim válasza:
Amikor én érettségiztem emelt kémiából, akkor is volt benne kísérletezős rész, hogy le kellett írni milyen lesz az oldat, milyen reakció megy végbe stb, stb...
Idén nem biztos, hogy raknak bele, ezt a készítőkön kívül senki sem tudja, de szerintem nézd át, veszíteni nem fogsz vele, legalább szóbelire picivel kevesebb marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!