Fel lehet készülni emelt kémia és biológia érettségire 2 év alatt?
Sziasztok!
Most vagyok 10.-es és orvosira/gyógyszerészetire szeretnék menni.Sajna úgy néz ki nem indul kémia fakultáció, esetleg fizika , de az sem biztos.Biológia indul , hát nem tudom milyen lesz.
Mindenképpen szeretnék bejutni , de lehetséges egyedül ill.magántanárral felkészülni?
Van 2 nyelvvizsgám , és kitűnő tanuló vagyok.Kémiával semmi bajom , csak számolni nem tudok egyáltalán mert sose csináltunk.Meg lehet tanulni?
Szorgalmas vagyok és tényleg ez minden álmom:)
Kérlek adjatok tanácsokat ,hogy hol kezdjem el tanulni és hogyan készüljek,ill. nektek mi vált be.
Köszönöm:)
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
Végre valami biztató.Igen , szeretném már ezen a nyáron elkezdeni a felkészülést.Eléggé parázós típus vagyok,az ad önbizalmat ha rengeteget készülök és időben elkezdem , mivel rengetegnek néz ki.(főleg a biosz)
Mozaikos biosz könyveim vannak , emeltesek.A Panemsulisat még nem ismerem , abból melyiket lenne érdemes megvennem?
Kémiából mindenképp Villányit fogom használni , mindenki azt javasolja.Amúgy Mozaikos könyveim vannak abból is.
A Panemsulisból csak egy könyv van, ami kifejezetten érettségizőknek készült és az egész anyagot átfoglalja külön szedve azt ami emeltre illetve középszintre kell. Itt van: [link]
Én Gytk-ra készülök és tényleg csak azt mondhatom h kb most kap észbe a mindenki h húúú másfél hónap múlva érettségi és még nem tudok semmit. De nagyon jó h Te ilyen korán elkezded nekem sem ártott volna csak sajnos én mindent az utolsó percre hagyok. Sok kitartást és sok sikert kívánok Neked! :)
Köszönöm szépen a linket:)És a biztatást ,igazán sokat számít.
Biztos sikerülni fog ,sok sikert kívánok az érettségihez!
Esetleg még kémiából meg tudnád mondani , hogy a Villányi sorozatokból Az ötösöm lesz kémiából c. könyven kívül mit kellene beszereznem? Mert nem igazán tudom eldönteni.
Ebben mind a 70 kísérlet benne van ami emeltre kell.
Köszönöm szépen a sok segítséget:)
Kitartást az érettségiig és sok sikert kívánok mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!