A földrajz alapszak tényleg sokkal könnyebb a biológia alapszaknál?
Figyelt kérdés
De ha ugyanannyi ideig tart, és ugyanolyan értékű diplomát ad, akkor elvileg mégse lehet akkora a különbség.2013. ápr. 2. 08:50
1/4 anonim válasza:
Kinek melyik. Van egy csoporttársam, aki már elvégezte a földrajzot, és úgy jött bioszra, de nem nagyon boldogul az itteni anyaggal, szerinte sokkal nehezebb pl a biokémia, mikrobiológia, mint bármelyik földrajzos tárgy. Én meg csak kíváncsiságképp behozattam vele pár jegyzetet, könyvet, ami szerinte a földtudomány könnyebb részeit taglalja, hát, nem nagyon tudtam hozzászagolni. Szóval én a biológiát, az élet folyamatait elég jól megértem, de pl egy ásványtant inkább csak magolni tudnék.
2/4 anonim válasza:
Mind a kettőnek meg van a maga nehézsége. Embere válogatja, hogy kinek mi a könnyű. Én speciel mind a kettőt utálom, így nekem nehéz lenne. Ezért nem mentem földrajz vagy biológia szakra.
4/4 anonim válasza:
tudom, hogy már régi kérdés, de ha valaki veszi a fáradtságot és rákeres, akkor szeretném, ha ezt a választ is látná.a biológia alapszak sokkal sokkal nehezebb. a földrajz egy vicc a bioszhoz képest. mondom ezt egy földrajzos, és egy biológus szobatárssal. a bioszos szobatársamnak egy tárgya párszáz oldal, kemény tárgyai vannak. a földrajzos pedig a 100 oldalat nem éri el, a legtöbb tárgyuk nem túl nehéz, nem mondom, hogy az egy könnyű szak, de a többi természettudományihoz képest lényegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!