Ha BME-re felvesznek környezetmérnök szakra, de időközben a matematika szak tetszett meg (nem jelöltem meg felvételinél), akkor olyat lehet csinálni hogy mikor beiratkozom kérvényezem hogy másik szakra iratkozhassak be?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm példája miatt kérdezem, ő felvételizett de mikor beiratkozott akkor ugyanazon kar másik szakjára iratkozott be. A matematika a BME-n másik karhoz tartozik mint a környmérnök, de létezik olyan hogy másik karra való átjelentkezés, csak nem tudom hogy ezt rögtön beiratkozáskor meg lehet-e tenni vagy csak egy idő után.2013. márc. 29. 21:41
1/5 anonim válasza:
Esetleg ha nem telt be akkor nyár végén fizetősre. Vagy jövőre.
2/5 anonim válasza:
Sajnos szerintem nem igazán.
Off. egyébként ez a környezetmérnök szak ennyire ratyi hogy kb. senki odajárónak nem tetszik már az elején? Én is így vagyok vele.
Amíg nem vagy ott, olyan csábító, de kb. a felvi.hu-s leírás nagy része is humbug, amit a karok írnak róla az is humbug, odakerülsz, és egy nesze itt van minden fogd meg jól és a mindenből semmit se tudsz megmarkolni...
3/5 A kérdező kommentje:
Környezetmérnökire csak azért jelentkeztem, hogy ha a biomérnöki nem sikerül akkor áttudjam magam kéretni rá.
Azt tudom hogy nem valami erős szak a környész de remélem a biomérnök már az.
Matekkal kapcsolatban meg reménykedem, a természettudományos szakokra lehet hogy sokan be se iratkoznak.
2013. ápr. 1. 11:13
5/5 anonim válasza:
Kedves Matematikus!
Van kedved közösen matekozni?
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!