Merre menjek tovább?
Figyelt kérdés
Gyógyszerész szeretnék lenni, de nem tudom melyik gimnáziumba menjek. Kecskemétre vagy Szegedre esetleg Halasra akarok menni.2009. szept. 8. 21:40
1/7 anonim válasza:
olyan gimibe, ahol van termtud. fakt, v emelten tanulod a szükséges tárgyakat
2/7 anonim válasza:
hogy merre menj tovabb egyetemre azt talan...szerintem Szegedre. de ez maganvelemeny, mivel, nem ismerem az ottani sulikat...
4/7 anonim válasza:
A kecskeméti refi nagyon jól felkészít érettségire,a Bólyai pedig elég reálos.
5/7 anonim válasza:
Olyanba menj, ami erős, érdemes szerintem kémia tagozatra. Faktnak pedig vedd fel a fizikát vagy bioszt.
6/7 anonim válasza:
sztem Pécs Leőwey Klára!Én "csak"5.es vok,de oda fogok menni "annak idején".Milyenek a többi jegyeid????
7/7 anonim válasza:
Menj a szegedi Kossuth Zsuzsába, ott tanulhatsz ilyesmit. Szegen még a Radnótiban van spec. biológia, spec. kémia,
Ságváriba biológia-kémia-fizika,
a Tisza Lajosba (ezt összevonták a Kossuthal).
=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!