Minek menjek tovább tanulni? 14/L
nem tudom hogy minek menjek tovább tanulni szeretek sportolni(kivéve suliban),nem akarok egyhangú,ülő munkát,szeretem ha zajlik az élet..de minek menjek tovább tanulni? ajánlanátok sulit és hogy minek menjek tovább tanulni?
elfelejtettem írni hogy valami jó,erős gimibe szeretnék járni(erős szó alatt azt értem hogy 4-5 átlaggal vesznek fel)
Hát ha gimibe akarsz menni, akkor menj oda, akkor még nem kell eldöntetned semmit, max a tagozatot, de szerintem az egyáltalán nem számít. Ott mindent fogsz tanulni, és ráérsz később dönteni, plusz ha felsőoktatás szerepel a terveid között (egyetem), akkor is érdemes.
Ha nem tudod mi érdekel, a szakközepet nem javaslom, hiszen az azért eléggé behatárolna (pl. egy műszaki szakközépben nem tanulsz elég bioszt hogy aztán orvos lehess).
Ajánlani sulikat pedig nem nagyon tudunk amíg meg nem mondod merre laksz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!