SZTE-TTIK biológia szakról mik a vélemények?
Én nem járok oda, de jóóóó sokat hallottam róla. Egyik ismerősöm (prog.infós) azt mondta, h nehéz a megadott 3 év alatt elvégezni, tanulni kell mint a gép. Hjah és h a karon a bioszosokat szivatják a legjobban, szórják őket rendesen. Am énis oda akartam jelentkezni :)
Remélem tudtam vmennyire segíteni...
Szia!
Én ide járok, másodéves vagyok. Az 1. válaszolónak igaza van abban, hogy rengeteget kell tanulni, ez már nem olyan szintű, mint a középiskola. Aki nem tanul, kihullik. Nem szivatásnak mondanám igazán, hanem alaposak.
Elhelyezkedés: Szegeden népszerűek a biológusi pályák: kutatóközont (SZBK), gabonakutató, füvészkert és sorolhatnám. De ha el is végzed, nem fogsz egy csapásra egy kutatócsoport főnöke lenni, sokat kell küzdeni. Ha van még kérdésed (vagy bárkinek), nyugodtan írhat üzenetet, szívesen válaszolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!