SZTE, DE biológia? Vélemények?
Figyelt kérdés
SZIE biológia melyik városban található? mit jelöljek meg 3. ami biosszal kapcsolatos?(orvosi kizárva mivel kémiábol nem érettségizem):D2010. febr. 1. 17:26
1/10 anonim válasza:
az ELTE biosz a legjobb. azt jelöld elsőnek. aztán a SZIE, aztán SZTE. a SZIE pedig Budapesten és környékén van. az állatorvosi Gödöllőn van, azt hiszem a biosz is.
2/10 A kérdező kommentje:
és a SZIE bioszon miért volt tavaly olyan magas a ponthatár??
2010. febr. 1. 18:23
3/10 anonim válasza:
én a DE-TTK-n vagyok biológián...hidd el..itt sem könnyű:D
4/10 anonim válasza:
Az 1. válaszolót kijavítanám annyiban, hogy a SZIE "központja" van Gödöllőn, de az állatorvosi és a biosz Budapesten.
(csak azért "mertem" beleszólni, mert én is a SZIE-re jártam, szal jobban tudom, hogy melyiket hol oktatják)
5/10 anonim válasza:
első válaszoló vagyok, igen igazad van az állatorvosi kar meg a biosz is Budapesten van, nem is írtam biztosra a Gödöllőt. "szal" -hogy téged idézzelek- nem kell bunkóskodni, biztosan mindent jobban tudsz...
6/10 anonim válasza:
azért volt magas a ponthatár mert sokan mennek oda, meg az ELTÉre is. Mindkettő jó, te döntsd el melyiket akarod, de szerintem az ELTE jobb.
7/10 anonim válasza:
Kedves 1.!
Ez egyszerű pontosítás volt a kérdező felé, hogy pontosabb információkkal rendelkezzen.
Ha te ezt bunkóskodásnak vetted, az már a te problémád.
És csak zárójelben jegyezném meg, hogy ezt a bunkózást Te kezdted! Úgyhogy kicsit vegyél vissza az arcodból!
8/10 anonim válasza:
első vagyok és a pontosítást köszönöm, de lehet normál stílusban is, nem csak kioktatóan, írtam hogy nem tudom biztosra, hogy Gödöllő vagy Budapest. mellesleg TE vegyél vissza az arcodból, én nem írtam neked ilyen stílusban már ne is haragudj. mindegy. béke.
9/10 anonim válasza:
Személyes problémáitokat ne itt rendezzétek... ink adjatok értelmes választ azt csá... Mert mellesleg engem is érdekelt volna, és nem voltam kíváncsi 1más osztására... Kössz előre
10/10 anonim válasza:
Az ELTE-vel kapcsoloatban én ezen az oldalon egy válaszoló kommentjét olvastam, ő is bioszon van az ELTE-n, és mondta, hogy a tanárok ott elég szemetek, direkt szivatják a népet még vizsgaidőszakban is, és mondta, hogy hiába megtanulta az összes anyagot, meg szinte kitűnően tudta a cuccot, akkor sem tudott átmenni!Most szóról-szóra pontosan nem tudom, hogy hogy volt, de a lényeg ez volt! Én nem tudom, én is Bioszra szeretnék menni, de ELTE-re biztos, hogy nem mennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!