Melyik mérnöki kart válasszam, és hol?
Nos, most kellene eldöntenem, hogy mi is legyek. A lényeg az, hogy matematika-informatika duplázással tudok bekerülni egyetemre, így a mérnöki karokra szűkültek a lehetőségeim. Érdekelni nem érdekel, de kéne egy diploma, amiből meg fogok tudni élni, és későbbi terveimet összehozhatom majd
Szóval, a BME-ről nagyon sok rosszat hallottam, viszont oda kéne mennem. Mennyire igaz, hogy "beszarsz mire elvégzed"?
Melyik mérnöki kart lenne egyszerűbb elvégezni a gépészmérnök és a villamosmérnök közül?
Van más mérnöki kar, amit ajánlani tudtok? (Mérnökinformatikus nem szeretnék lenni, nem akarok programozásból élni)
Azt hallottam, hogy fizika is kéne, de én azt nem tanultam középiskolában
Köszi a válaszokat, egyébként végül a járműmérnököt jelöltem be most, mert úgy döntöttem nem teszek emelt infót, és így nem biztos, hogy duplázással bekerülnék V/G mérnökre
Az építészmérnöknek akkor utánanézek még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!