Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik mérnöki kart válasszam,...

Melyik mérnöki kart válasszam, és hol?

Figyelt kérdés

Nos, most kellene eldöntenem, hogy mi is legyek. A lényeg az, hogy matematika-informatika duplázással tudok bekerülni egyetemre, így a mérnöki karokra szűkültek a lehetőségeim. Érdekelni nem érdekel, de kéne egy diploma, amiből meg fogok tudni élni, és későbbi terveimet összehozhatom majd

Szóval, a BME-ről nagyon sok rosszat hallottam, viszont oda kéne mennem. Mennyire igaz, hogy "beszarsz mire elvégzed"?

Melyik mérnöki kart lenne egyszerűbb elvégezni a gépészmérnök és a villamosmérnök közül?

Van más mérnöki kar, amit ajánlani tudtok? (Mérnökinformatikus nem szeretnék lenni, nem akarok programozásból élni)

Azt hallottam, hogy fizika is kéne, de én azt nem tanultam középiskolában

2013. febr. 12. 23:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, egyébként végül a járműmérnököt jelöltem be most, mert úgy döntöttem nem teszek emelt infót, és így nem biztos, hogy duplázással bekerülnék V/G mérnökre

Az építészmérnöknek akkor utánanézek még

2013. márc. 1. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!