Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol kell emelt szintű érettség...

Hol kell emelt szintű érettségire jelentkezni Miskolcon?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok,de be akarok vállalni egy levelezőt is,ahhoz kellene emelt törit tennem.Így mennyibe kerül és meddig lehet az őszire jelentkezni?
2009. szept. 6. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Az őszi emelt szintű töri érettségi ha minden igaz október 21-én lesz. Jelentkezni szeptember 7-ig lehet, addig kell postára adni, így a határidőd elég szoros. Ezeket a sulikat találtam om honlapján ahol jelentkezni lehet... hogy ezekből melyik fog emelt törit tartani az egy jó kérdés, ha mindenképpen ősszel szeretnéd letenni, akkor holnap reggeltől talán megérné minden suliba odatelefonálni ezek közül, és ahol azt mondják ők tartják, lehet jelentkezni, akkor minél hamarabb menj be, és töltsd ki a jelentkezési lapot, nehogy késő legyen.

Andrássy Gyula Szakközépiskola

Diósgyőri Gimnázium és Városi Pedagógiai Intézet

Eötvös József Építőipari, Művészeti Szakképző Iskola és Kollégium

Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskola

2009. szept. 6. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt kell kitölteni és postázni holnap.

[link]

Ezek pedig az iskolák, ahol tartanak, de nem náluk kell jelentkezni, hanem az Oktatási Hivatalnál.

Andrássy Gyula Szakközépiskola 3530 Miskolc Soltész Nagy K. u. 10.

Diósgyőri Gimnázium és Városi Pedagógiai Intézet 3534 Miskolc Kiss tábornok u. 42.

Eötvös József Építőipari, Művészeti Szakképző Iskola és Kollégium 3534 Miskolc Gagarin u. 54.

Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskola 3525 Miskolc Dayka Gábor u. 4.

2009. szept. 6. 17:40
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,És mennyit kell fizetni?v ingyenes?
2009. szept. 6. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy valamennyit kell fizetni, de sajnos konkrét árakat nem tudok 10-15 ezer ft-nál semmiféleképpen sem több. Első voltam...
2009. szept. 6. 17:56
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)) hát remélem nem több :)
2009. szept. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!