Lehet még esti érettségire jelentkezni? :S
Elcsesztem a nyaram melókereséssel, meg 1 "kedves ismerős" beígért egy "tutibiztos" munkát, amiből semmi nem lett -_-
Úgyhogy most kapkodom a fejem... a 10. osztályom megvan, de azzal nem sokra megyek. Ilyenkor már nem vesznek be esti érettségire?
Néztem a munkaügyi központ által államilag finanszírozott tanfolyamokat is, de mostanában csak 4-5 indult, azok is leginkább férfiszakmák .
Melót pedig ilyen "hatalmas" iskolai végzettséggel nem találok :( Esetleg javaslat, hogy merre induljak tovább? (bár tudom, sokan vannak hasonló helyzetben, mint én)
Hát, annak idején sajnos abbahagytam a sulit :/ Eléggé meg is bántam. Van 1kisfiam, a GYES-em jó pár hónapja nem jár már, azóta nem találok melót :(
Egyébként 23 vok. Erre meg azért kérdeztem rá, mert a jelentkezési idő már mindenhol lejárt és már megkezdték az oktatásokat erre az évre :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!