Az normális ha 14 évesen ezze foglalkozom csak?
Figyelt kérdés
Most töltöttem be a 14-et, és azon gondolkozom hogy milyen egyetemre menjek. Eddig kitűnő tanuló voltam, de sajnos most félévkor becsúszott két négyes. Ezeket kijavítom.
Külföldön hogy tudnék tanulni?
2013. febr. 10. 17:36
1/4 A kérdező kommentje:
*ezzel
2013. febr. 10. 17:37
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon rendes vagy. Igazából nem vagyok ki közösítve. Minden attól függ hogy mit kivel beszélek meg. :)
2013. febr. 10. 22:36
3/4 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de jelenleg a magyar felsőoktatás haldoklik, vagy a gazdag hülyék kerülnek be, vagy akik kb mindenből a maximumot nyújtják. Szóval ha minden áron egyetemre akarsz menni akkor csak azokra a tantárgyakra koncentrálj amit majd vinnél tovább, amivel foglalkoznál a többire elég a kettes. Hajrá, én szurkolok.
Ui: Külföldön a tanulás elég költséges, szerintem ezzel még ráérsz akkor foglalkozni mikor minden kötél szakadl
4/4 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy még nemtudom melyik tantárgyakra kéne ráállnom. Bioszt, kémiát és az angolt szeretem. Törit, föcit, nyelvtant utálom... Mindenki azt mondogatja hogy legyek orvos... Mintha az olyan könnyű lenne.
2013. febr. 10. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!