Villanyszerelo szakmam van es az erdekelne, hogy mernokin kivul melyik agazatba erdemes tovabbindulnom, hogy normalis keresettel megeljek. Szerintetek?
Figyelt kérdés
esetleg meg a kulfoldre utazas is foglalkoztat, az angol nyelvvel semmi problemam sincs (bar papirom nincs rola). tarsalgasi szinten ugy ahogy elboldogulok. de itt magyarorszagon is probalkoznek esetleg nagyfeszultsegu Fam szerelo vagy satobbi :) a mernoki azert nem lenne jo, mert nemhiszem, hogy szakrajzokat olyan pontosan megtudnam rajzolni, hogy ne vagjanak ki az egyetemrol2012. aug. 27. 19:35
1/2 anonim válasza:
Ha úgy érzed van hozzá elég tudásod és vagy elég elhivatott egye egyetemre megpróbálkozhatsz vele, de ha nincs már kedved tanulni a szakmával a kezedben én mindenképpen külföldre mennék. Ugyan nekem is van egy villanyszerelő az ismerőseim között aki konkrétan most végzett pár hónapja de már utolsó évében és rég dolgozott (nem tudom, hogy ez automatikusan ilyen vagy csak szükség van rájuk :D) szóval idehaza se egy rossz szakma, viszont külföldön gondolom jobban kereshetnél főleg ha megy a nyelv is.
2/2 A kérdező kommentje:
Vegulis a tanulassal nincsen nagy baj, hiszen tovabb tudnek meg csak olyat akarok tanulni amit szeretek es ertek is :) kulfolddel sem lenne baj, de ugy hallom nehez kijutni es meg nehezebb kint maradni
2012. aug. 28. 08:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!