Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire durva egy orvosi...

Mennyire durva egy orvosi egyetem?

Figyelt kérdés
Aki orvosira jár, elmondaná h körülbelül milyen ott az élet? Mennyit kell tanulni? Mennyire nehezek a vizsgák? Van valamennyi szabadidőtök?

2013. febr. 4. 18:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Amit Lollypop93 kedves barátja írt az egy totális hülyeség:D Vagy lehet csak én járok másik Szegedre... A levélből kiderült, hogy ő is elsős mint én és még hozzá ő is pénteken jár anat.gyakra, szóval lehet, hogy még akár csoporttársam is.. mind1 a lényeg, hogy teljesen eltúlozza a dolgokat. Az igaz, hogy leadták a deriválást meg integrálást orvosi fizikán de azt is elmondták, hogy nem kell tudni használnunk, csak érdekesség:) A biostatisztika a legegyszerűbb tantárgy..potya 2 kredit. A kémia előadások tényleg unalmasak, ez az oka annak, hogy nem is járok be :D de a gyakorlat egyáltalán nem durva. Az igaz, hogy pontosan kell mérni és 3% a hibahatár, de mégsem tudok olyanról, akinek nem lett volna meg az aláírása belőle. A sejtbiosz az tényleg szívás..de ha leülsz vizsgaidőszakban akkor 1 hét alatt megtanulható. Egyedül anatot tanultam mindennap, vagy legalább minden másnap a félév során, többi tárgyból csupán demók előtt kellett tanulni meg persze vizsgaidőszakban. Anat demó sem volt olyan vészes, többünknek sikerült 5-ösre mind2 de legalább 4-esre. Minden héten ott voltam a karibuliban csütörtökön, volt/van társasági életem, eljárok haverokkal sörözni és szerintem a tanulmányi eredményemmel sincs különösebb gond, mivel most 4,17 lett az átlagom, tehát esélyes még az ösztöndíj is. Szóval ez csak egy mítosz, hogy szarrá kéne tanulnod magad orvosin. Ezt általában azok terjesztik akik lusták és szarok a jegyeik, hogy vmi kifogást találjanak erre.. De az is lehet, hogy én vagyok vmi zseni, de ezt kétlem :)) :D Szóval nem kell parázni, ha jól beosztod az idődet és megtanulsz effektíven tanulni és nem csak magolni, akkor egy buli az egész!:D
2013. febr. 17. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!