Szerintetek van meg eselyem az orvosira?
Ez lesz a 2. probalkozasom. Az elsorol eleg rossz emlekeim vannak -marmint az emelt bioszrol- 50%ra sikerult.
Elozoleg fizika kozepen mentem az 79% lett, ugy,hogy ertettem a temat es a szobeli nagyon barati volt.
Most kemia-biosz emeltezek. Kemiabol az erettsegi feladatok kb most kinainak tunnek.Meg nem vegeztem a tantargyakkal- februar vegere tervezem.Utanna valamivel tobb mint 2 honapom lenne gyakorolni es ismetelni. (Most is folyamatosan oldok meg feladatokat, nem akkor kezdenem el)
Duplazni fogok tehat olyan 75% nem artana a targyakbol. Ez lehetseges szerintetek?
Magantanar van, nem vagyok rossz kepessegu, a multkori rossz eredmeny a kesoi felkeszulesnek koszonheto (kb 1 honap). Az egesz nap a rendelkezesemre all a tanulashoz.
Szerintem menni fog!
Nekem is a biosz emeltem lett rossz (54%), de másodszorra összeszedtem magam és következő évben felvettek.
Szóval hajrá!
Szia!
Van rá esély. Módszertanilag jó. Viszont csak é csakis akkor vágj bele ha tényleg ez a álmod és mindent értsd MINDENT hajalndó vagy feláldozni érte. Iszonyatosan nehéz lesz ha bekerülsz, mivel le vagy maradva. Az emelt biosz hidd el a kopnya lyukaihoz képest könnyű. Nehéz köröd lesz az egyetemen, de hajrá!! :)
Szia! Persze hogy sikerülhet :) Ajánlom elméleti könyvnek hozzá a Villányi Attila féle könyvet (hibátlan lett az emelt kémiámnak az elméletről szóló része, és én ebből készültem, plusz a mozaikos érettségi könyvből)
Haverom tanácsolta nekem, hogy oldjam meg az összes érettségi feladatsort, és igaza volt. Ahogy csinálgattam őket, egyre jobban értettem, beleszoktam a kérdések stílusába. Ezt neked is ajánlom. És az írásbeli előtt kezdd el átnézni a szóbeli tételeket, mert később nem lesz időd az összes tétel megtanulására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!