Szerintetek ezek alapján milyen szakmák illenének hozzám? Hosszúúúú lesz
Igen tudom forduljak pályaválasztási tanácsadóhoz, de most a ti tanácsaitokra lennék kíváncsi.
Szóval üzleti szakközépbe járok ( ha ingyen van egy okj akkor miért ne ) de nem igazán jön be, az ember érzi, hogy ha valami nem stimmel hozzá. Így aztán szorgosan keresem azt az irányt ami talán még hivatás is lehetne.
- nagyon szeretek másokon segíteni, teljesen át tudom érezni mások fájdalmát de sajnos nem bírom a tűt és a vért így az ápoló-nővérke dolog kilőve, kémiából pedig más orvosi szakirányhoz nem vagyok elég jó
- kézügyességem átlagos, nem kiemelkedő, de szeretek barkácsolni alkotni dolgokat amiket elajándékozok vagy kiteszek a polcra és nézegetem
- sajnos nem vagyok túl kitartó, csak úgy tudok véghezvinni valamit ha folyamatos megerősítést biztatás félét kapok tehát fontos lenne, hogy a leendő munkámban folyamatos visszajelzést kapjak
- imádok olvasni és futni, nem igazán vagyok sportos, csapatjátékokat nem igazán szeretem, akkor már inkább jóga vagy pilates
-érdekelnek a Földdel kapcsolatos dolgok,más kulturák,ételek, vagy csak maga a táj az állatok ( nagy Animal Planet rajongó vagyok)
-főzni nem szeretek sőt a cukrászat se vonz lány létemre, csak azért szoktam sütnifőzni, mert vagy kilyukad a gyomrom vagy pedig örömet szeretnék okozni másoknak
- a varrást egy ősrégi ütöttkopott gépen gyakoroltam régebben
-a szépségápolás, mint a legtöbb nőt engem is érdekel, de úgy gondolom a "mai világban" hátszél és szülők segítsége nélkül nem jönne be a kozmetika, fodrászat meg nem igazán érdekel
hát nagyjából ennyit tudtam írni magamról, szívesen fogadok minden tippet, vagy nagyon örülnék annak is ha valaki leírná, hogy mi döbbentette rá, hogy ezt- vagy azt a szakmát válassza, hogy jött rá mit akar : )
19/L
Szerintem menj természettudományi karra, onnan válassz ki valamit. Azért mondom ezt, mert írtad hogy nem vagy kitartó típus, és a Földdel kapcsolatos dolgok érdekelnek. Sajnos az ember nem mindig kap megerősítést amikor szüksége lenne rá, de ha olyat tanulsz, ami tényleg érdekel, akkor az könnyebben is fog menni.
Én is azt tanulom amit szeretek, így nem tartom unalmasnak az órákat, és a tanulás sem okoz gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!