Mit tegyek, hogy legyen stílusom? Egyáltalán milyen ruhák illenének hozzám?
Alacsony vagyok széles(ebb) csípővel, fehér bőr, sötétbarna hosszú haj, kék szem. Az ilyen nagyon divatos ruhákat nem szeretem, a fiúsabb ruhák jönnek be. Nem hordok szoknyát meg ilyen lányos darabokat. Hol vásárolhatnék olyan ruhát, ami nőkre van, de nem olyan nőies? Remélem értitek. Vagy milyen cuccok illenének hozzám a leírtak alapján?
15/L
Próbáld ki a country, vagy a western stílust!
Ing, mellény, nyitott ing alá top(sportos fazon), farmer, edzőcipő. Ezeket csomózott, makramé, vagy fa karkötőkkel, természetes anyagú nyakláncokkal tudod feldobni!
A hajad hordd befonva, vagy kibontva valami érdekes, természetes hatású, színű csattal. Remélem ennyi idősen nem sminkelsz, de ha még is akarsz, akkor használj bézs, barna árnyalatokat, amik természetesen hatnak. A színeknél úgy általánosságban próbáld ki, hogy mi illik hozzád! Remélem tudtam segíteni.
21/L
Köszi :)
Amúgy nem használok sminket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!