Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a stílusom neve? Van...

Mi a stílusom neve? Van egyáltalán ilyen? (lent)

Figyelt kérdés
Általában szürke/kék/fekete farmert hordok, fekete bakanccsal(így télre) és feliratos pólókat, néha pulcsit(belebújós kapucnis), a feliratot apám nyomja rá(ő tudja a technikáját) és van dalszövegrészletes, meg hülyeség: pl: etesd az állatokat :).a kiegészítők, cipőfűzők neon színűek.

2012. dec. 16. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Én kitűnni akaró átlagosnak tippelem.
2012. dec. 16. 17:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok kitűnni, ezt szeretem. Amúgy ha ki is tűnök valami miatt az nem a ruhámtól van. Szerimtem az átlagos stimmel, mármint a ruhadarabjira nézve, de csak külön-külön. Együtt olyan...egyedi?
2012. dec. 16. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem mondanám egyedinek, mivel sokan hordanak neonos fűzőt, szöveges pólót.

Az egyedi annyit jelent, hogy olyan cucc van rajtad, ami tutira nincs senki másnak. A feliratos pólókról nem fogja megmondani az ember, hogy azt ti készítettétek, mert már minden félét lehet kapni manapság. Tehát arról te tudod, hogy csak neked van olyan, meg akiknek elmondod.

2012. dec. 16. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
De a bakancsba remélem nem teszel neonos fűzőt, mert az viszont nagyon gáz, ha belegondolok...
2012. dec. 16. 20:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Igaz, csak néhány olyan pólóm van amiől lászik, hogy saját készítésű.

A bakancsaban pediiig...neon fűző van!!!!Najó, nem, fekete.

A tornacipőimben van neonzöld, vagy neonsárga, nem emlékszem.

2012. dec. 16. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi extra
2012. dec. 16. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:
átlagos
2012. dec. 18. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!