Mi a stílusom neve? Van egyáltalán ilyen? (lent)
Figyelt kérdés
Általában szürke/kék/fekete farmert hordok, fekete bakanccsal(így télre) és feliratos pólókat, néha pulcsit(belebújós kapucnis), a feliratot apám nyomja rá(ő tudja a technikáját) és van dalszövegrészletes, meg hülyeség: pl: etesd az állatokat :).a kiegészítők, cipőfűzők neon színűek.2012. dec. 16. 17:24
1/7 anonim válasza:
Én kitűnni akaró átlagosnak tippelem.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok kitűnni, ezt szeretem. Amúgy ha ki is tűnök valami miatt az nem a ruhámtól van. Szerimtem az átlagos stimmel, mármint a ruhadarabjira nézve, de csak külön-külön. Együtt olyan...egyedi?
2012. dec. 16. 19:41
3/7 anonim válasza:
Nem mondanám egyedinek, mivel sokan hordanak neonos fűzőt, szöveges pólót.
Az egyedi annyit jelent, hogy olyan cucc van rajtad, ami tutira nincs senki másnak. A feliratos pólókról nem fogja megmondani az ember, hogy azt ti készítettétek, mert már minden félét lehet kapni manapság. Tehát arról te tudod, hogy csak neked van olyan, meg akiknek elmondod.
4/7 anonim válasza:
De a bakancsba remélem nem teszel neonos fűzőt, mert az viszont nagyon gáz, ha belegondolok...
5/7 A kérdező kommentje:
Igaz, csak néhány olyan pólóm van amiől lászik, hogy saját készítésű.
A bakancsaban pediiig...neon fűző van!!!!Najó, nem, fekete.
A tornacipőimben van neonzöld, vagy neonsárga, nem emlékszem.
2012. dec. 16. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!