Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan debreceni vagy debrecenben tanuló lányokkal megismerkedni, akik illenének hozzám? Több infó lenn.
előző kérdésemből néhány kiegészítés rólam és a háttértörténetről,
hogy értelmes legyen a kérdés: 23 éves
joghallgató srác vagyok,nincsenek problémáim a
társasági élettel,vannak barátaim, járok bulizni,
általában én vagyok a hangulatfelelős,a társaság
közepe. Az egyetemen jól teljesítek,3asnál rosszabb jegyem nincs,szóval buta sem vagyok.
Otthon vidéken a szüleimnek segítek a
mezőgazdaságban,sokat és keményen dolgozom.
Határozott,életvidám és kialakult jövőképpel
rendelkező vagyok. Voltak barátnőim,minden
kapcsolatom min.1évig tartott,szexuális téren is minden oké velem,valahogy mégsem volt még
belém igazán szerelmes senki. Senki sem törődött
velem igazán,az összes barátnőm kihasznált
valamilyen téren, s ha megunt, dobott. Miért nem
vagyok képes találni egy normális lányt? Aki
okos,határozott,van jövőképe,nem az az otthonülős begubózós "apácatípus" de mégsem
egy ribanc!? Vhogy azt látom hogy aki szép
manapság az csak kihasznál és játszadozik s lelép
egy nagyobb bicepszért meg több pénzért, aki
meg nem ilyen az otthon ül és begubózik a saját
kis világába,ami meg ugye nekem nem kell. Szép&rendes nőt?! Túl sokat kérek? Annyiszor
törték már össze a szívem..
23/F
Ha az mind igaz amit fentebb emlitettel akkor leirtad pontosan az Okot a problemadra. Ne ess ketsegbe, ami a tied az felre van teve. Hogy miert nem talalsz egy hozzad hasonlo no szemelyt?... Mert tul komoly vagy egy egyejszakas kalandhoz illetve mert a nok elsore nem akarnak belemenni egy hosszu tavu kapcsolatba.... Barmi hihetetlen de a nok ugyanugy felnek egy komoly pasitol mind forditva.
Majd eljon a te idod is es megtalalod a hasonlo tulajdonsagokkal rendelkezo not aki hajlando lesz lehorgonyozni melletted, addig is tanulj es valtsd valora a jovokeped.
Na meg mindig csak pozitivan..(unicum) :))
Hát, párszor én is megfordultam az ÁJK campusának környékén, annyi felszínes plázap*csa cicababát sehol máshol nem láttam olyan nagy koncentrációban... Esetleg az OEC-es (netán TTK-s) helyeket tudnám ajánlani, de az tény, hogy az itteni kívül-belül normális lányok általában szökőévente egyszer mozdulnak ki partizni és nincs olyan sok szabadidejük (cserébe kisebb a veszély, hogy unalmukban konzumidióta, divatmagazin függő partyr*bancokká válnak).
25F
a probléma az, hogy hogy ismerkedjek ttks vagy oeces lányokkal mikor: 1. Az ájk messze van tőlük 2. Szinte sosem járunk arra,se óráink nincsenek arra 3. Minden kar a saját bulijaiba jár el.
Ejj, bonyolult ez :D
Ember, nem is órákon kell ismerkedni! Amúgy gyalog is lazán 20perc alatt teljesíthető a 2 telep közötti távolság (hogy tömegközlekedésről vagy kocsiról ne is beszéljek).
Ha valahol OEC-es (pl. Medikus hét) vagy TTK-s buli (pl. TEK sátor) van, attól még be lehet menni ÁJK-sként is, maximum pár száz forinttal drágább a jegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!