Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megismerkedni normális fiúval?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Nem járok bulizni.
Ahol élek nincs mozi,sem semmilyen más szórakozási lehetőség.
Ahova épp én járok.. Oda férfiak nem járnak.
Mondjuk nem sok fiúval találkoztam bevásárlás közben.:XD
A normális srácok hol vannak? Hogy tudnék megismerkedni bárkivel is igy?:(
#Fi]k
2013. jan. 3. 16:12
1/17 anonim válasza:
hát a fiúk és a lányok is a külső alapján döntenek hogy egyáltalán meg akarják e ismerni az illetőt bizonyos célokbol:) szval ha jó nő vagy akk hamar találsz ha meg nemannyira akk is de akk ne csak a legjobbképűekre várj hanem kicsit ragd lejjebb a lécet...persze ki mondhatná meg milyen vagy ugye?:P hát ...na eltértem a témátol:()am társkereső vagy mi de ...nem tudom járj bulizni:)vagy suli esetleg
2/17 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok mint te :) 24/F Én szívesen megismernélek.
3/17 anonim válasza:
Én is szivesen ismerkednék veled!
5/17 anonim válasza:
Bárhol, de neked nem normális kell, hanem jóképű.
7/17 A kérdező kommentje:
Szerbiában.:(
2013. jan. 3. 16:26
8/17 anonim válasza:
Azok között a fiúk között, akiknél keresgélsz, nem fogsz normálisat találni! (Értsd: jóképű,alfa stb.)
9/17 A kérdező kommentje:
Ki mondta h én a világ legmenőbb pasiját keresem?:)
Mondjuk a túl machókra sosem nem is buktam.
2013. jan. 3. 16:36
10/17 anonim válasza:
Senki nem mondta, de anélkül is tudjuk ;) Ha normálisat keresnél, akkor már találtál is volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!