Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megismerkedni normális fiúval?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Nem járok bulizni.
Ahol élek nincs mozi,sem semmilyen más szórakozási lehetőség.
Ahova épp én járok.. Oda férfiak nem járnak.
Mondjuk nem sok fiúval találkoztam bevásárlás közben.:XD
A normális srácok hol vannak? Hogy tudnék megismerkedni bárkivel is igy?:(
#Fi]k
2013. jan. 3. 16:12
12/17 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok mint te,és pont itt találtam meg Őt. :$ 22/L
14/17 anonim válasza:
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok__3833973-hova-tuntek-az-ertelmes-es-egyben-csinos-nem-uresfeju-plazacica-nok
15/17 anonim válasza:
Hol laksz kedves kérdező? Majdnem biztos vagyok benne, hogy nem felém, ugyanis a közelben van mozi és szórakozási lehetőség is, még ha nem is szoktam eljárni.
16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos Szerbiában.:(
2013. jan. 5. 12:50
17/17 anonim válasza:
Ja, tényleg. Látom már kérdezték. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!