2es átlag érettségivel ha kijavitok mst 2 tantárgyat belőle jobb jegyre van lehetőség tovább tanulásra?
HA bekerülsz az egyetemre észre fogod venni, hogy nagy ívből le fogja sz.rni mindenki, hogy te eddig miből hányas voltál, sőt még azt is, hogy van e nyelvvizsgád vagy nincs. Az emelt érettségi meg egy könnyű vizsgának számít a felsőoktatásban (szval nagyjából kitörölheted vele a feneked).
Másrészről: te igazából azért fikázod itt a kérdezőt, mert nem tudod elviselni a gondolatot, hogy olyan ember is jelentkezhet felsőoktatásba, aki nem szenvedte végig a középiskolát, mint te. villogsz itt a jegyeiddel és a nyelvvizsgáddal, de szó szerint ki fognak röhögni jövőre, ha ott is előadod ezt a mondókát. azt javaslom változtass ezen a lenéző modorodon, mert nagyon megszívhatod.
ui.: az embereknek tudnak változni, lásd a kérdező esetét.
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy hajrá kérdező!
Ha meg mégis kevés a pont, ne csüggedj, majd jövőre. Addig meg nyelvvizsga, vagy érettségi megerősítése, bármi.
Én is link voltam anno.. és nekem még olyan "kifogásaim" sincsenek, mint neked! :)
10:
Én totál jó szándékból írtam, amit írtam, nem fikázásnak szántam. És nyugodtan tanuljon tovább, ha akar, ez csak jó tanács. Csak én azt gondolom, hogy akinek nem megy jól a tanulás, abból még jó mesterember lehet, egy főiskolán meg csak szenvedni fog, és ha valami könnyebbet el is végez, nem sokra megy vele.
És engem 11-essel szemben nem zavar semmi, nem érdekel hogy beleszart-e a tanulásba vagy nem, én úgy vettem, hogy nem volt nagyon lehetősége tanulni a nehéz családi körülmények mellett. Az érettségi azonban olyan, hogy egy átlagos tanulási képességű ember 4 év nem tanulással 3-as, 4-esre megírja. Éppen ezért gondolom, hogy a kérdezőnek nem való a felsőoktatás. Természetesen 12-esnek is igaza van, hogy leszarják utána, ki hányas volt. De én meg még egyszer mondom, itt nem a linkségről van szó.
Egyszerűen túlzásba viszik manapság ezt a diploma dolgot. Diploma nélkül is lehet sokkal értékesebb ember a kérdező, mint más diplomával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!