Ha tovább szeretnék tanulni minek érdemes? (többi lent)
Figyelt kérdés
Jó vagyok a humán tárgyakból, a reál tantárgyak viszont már annyira nem mennek. Olyan pályára lépnék ami jól kereső karrierhez vezet és nem dög unalom, de nem kell hozzá annyira a matek.2013. jan. 22. 20:30
1/5 anonim válasza:
Matek és egyéb természettudományos tárgyak híján sok lehetőséged nincs, vagy nem keresel sokat vagy unalmas irodai munkát végzel, és azt sem álomfizetésért.
2/5 anonim válasza:
Amiben nincs matek az nagyjából a jog, bölcsészet és pszichológia. Ezek közül a bölcsészet nem túl piacképes, marad a jog és a pszicho. Bár személyes tapasztalatom nincs, de sztem egyik sem dög unalom. A jól kereső karrier pedig rajtad múlik, hogy milyen keményen dolgozol, továbbképzed magad, hírnevet szerzel, stb., ez sztem diplomától független.
3/5 anonim válasza:
jog, pszichológia, tolmács-fordító, nyelvtanár (ha mellette maszekolsz is elég jó), igazgatásszervezés, gyógypedagógia - olyan szakiránnyal, amivel maszekolni is lehet pl: logopédia, szomatopedagógia
4/5 anonim válasza:
A dolog ott bukik, hogy "ami jó karrierhez vezet"... nem jó a kombináció, amit írtál, nem jó a képlet, valamit változtass rajta.
Maradj totálisan a humánnál, de akkor ne várj túl sokat az élettől s a fizetésekről.
Vagy tanulj egy kis matekot, s összejön valami jobb állás. :)
A jog valaki számára dögunalom lehet, másoknak Disneyland, szóval relatív, ki mit tart izgalmasnak.
Esetleg nyelv, vagy a pszichológia szintén érdekes lehet. Művészeti képzések esetleg?
5/5 A kérdező kommentje:
Azt mondják hogy nagyon jól rajzolok.. érdeklenek is a vizuális dolgok de nem tudom ezt hogy lehetne kamatoztatni
2013. jan. 24. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!