Közgazdásznak már tényleg nem érdemes tanulni?
Figyelt kérdés
szinte minden honnan ezt hallani hogy egy csomó közgazdász van magyarországon és hogy eléggé nagy részük munkanélküli ez igaz?2013. jan. 11. 18:45
1/3 anonim válasza:
Már mindenki közgazdász akar lenne... Dunát lehet rekeszteni velük. Érdemes tanulni, mert sok alágazathoz szükséges, és nem árt ha tisztában vagy a gazdasági dolgokkal. És magyarországon minden szakmában sok a munkanélküli, ne arra alapozz! Szerintem kevés a jó szakember!
2/3 anonim válasza:
Hát közgazdásznak nem éri meg elmenni, mert nem lesz munkád. Viszont ha semmi elképzelésed sincs, akkor még gimnázium helyett is jobban megérné közgáz középsuliba menni, mert tényleg hasznos a jövődre nézve, hogy ismered az ország gazdasági helyzetét és hogy hogy működik.
3/3 anonim válasza:
Én is közgazdasági szakközépiskolába járok, most fogok érettségizni. Egyátalán nem bántam meg azt, hogy ode jelentkeztem. Érettségi után viszont nem nagyon van más út, mint a közgáz továbbra is, mivel nem a semmiért tanultam 4 éven át elméleti gazdaságtant vagyis közgázt és üzleti gazdaságtan, gazdasági környezetet stb.
Azért gondolkozz több lehetőségen, hogy mi érdekel téged és mivel foglalkoznál szívesen a jövőben, abból majd választasz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!