Érdemes közgazdásznak tanulni?
Én úgy tudom 475 ponttal lehet közgazdásznak menni. Szerintem nincs esélyed emeltszint nélkül. Minimum 2 nyelvvizsga kell, azért jár ötven pont, plusz az emelt az 40. És akkor még a többi érettségit is közel hibátlanra meg kell irnod , hogy felvegyenek.
De ne keseredj el, tényleg nagyon telitett pálya, ha felvennének se biztos, hogy lenne munkád utána.
Ha Magyarorszagon szeretnel maradni, akkor szinte mindegy mit tanulsz, szerintem mindenkinek nehez. De, nyelvet azt mindenkeppen erdemes tanulni!
Ha kulfoldre szeretnel menni, akkor tanulhatsz kozgazdasagtant, es melle nyelvet!
De, lehet hogy valamelyik szakmaval tobbre mennel.
Egy idegen nyelvet jol beszelo profi szakacs, nevetve kap allast a vilag barmelyik reszen!
Kulfoldon elek, vendeglatasban dolgozom, latom, hogy azok a "szakmunkasok", akik belevalok, nyelvet beszelnek, tenyleg jo eletet tudnak biztositani maguknak. De, sajnos Magyarorszagon diploma nelkul az ember mar szinte senkinek szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!