A mai világban minek érdemes tanulni? Mindenből 4es 5ös vagyok, de nem tudom eldönteni, hova menjek tovább tanulni.
Ha vannak kapcsolataid már egy érettségivel is kereshetsz nagyon sokat, illetve ha nincsenek, akkor 5 diplomával is lehetsz munkanélküli.
De úgy általánosságban: Orvosokra pedig szükség van, és talán nem mindig fognak éhbérért dolgozni. Jogász ne is legyél, mert már a Dunát lehet velük rekeszteni. Esetleg valami pénzügy? Közgazdaságtan? Hiányszakmák, mint pl. több mérnöki?
A fő kérdés az, hogy mit szeretsz. Az, hogy ilyen jól tanulsz a szorgalmadat igazolja, és, hogy okos is vagy. Mik a kedvenc tárgyaid? Mi a hobbid? Mi/k azok a dolgok, amik szerinted a legelviselhetetlenebbek pl. munka során, milyen típusú dolgok...stb.
A műszaki irány még nem fizetős, ez esetben a BME oldalán tájékozódj, sokféle szak közül válogathatsz.
Informatikus jól keres, keresett szakma, és az is marad, sőt. Ugye elsősorban matek és infó kell hozzá. Ha jól tanulsz leginkább a BME-t ajánlom Neked. Akár saját vállalkozás is lehet a célod, pl szakszerviz - de ez még messze van.
Addig is nézd meg a Felvi-n a BME-t, info szakot, és nézd meg az egyetem honlapját is, a tantárgyakat is meg lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!