Mit tanuljak egyetemen?

Figyelt kérdés

Jó vagyok matekból és fizikából, nyelvhez is van azért érzékem. Most középsuliban (11. osztály) közgáz szakon vagyok. Ezt szeretném kamatoztatni, de semmiképpen nem akarok közgazdásznak menni, túl száraz, de még a különböző gazdálkodási jellegű szakok is. Másrészt fizetősek, harmadrészt büfés szakok. Matek/fizika miatt marad a mérnöki. Abból viszont nem szeretnék "túl mérnöki" szakot, ahol nagyon sok az olyan tantárgy, amit érteni kell, pl gépész.

Logisztikai mérnököt nézegettem eddig, az még talán érdekelne is. Mennyire "mérnöki" tantárgy? Milyen a magolós és megértős tantárgyak aránya?

2013. jan. 19. 00:21
 1/3 anonim ***** válasza:
A matematika / fizika szakot nem is veszed számításba?
2013. jan. 19. 00:50
 2/3 A kérdező kommentje:
nem. igazából ezektől félek a legjobban. az egy dolog hogy egy jó középsuliba összehozok matekból mind a kettőből 4,6os átlagot, de félek h egyetemen nem bírnék velük.
2013. jan. 19. 00:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézd ha jó vagy belőle és szereted is akkor megpróbálkozhatsz vele.:) Ha nagyon elszánt vagy akkor eltudod végezni:)
2013. jan. 20. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!